I veckan har jag börjat städa ur de rum på ovanvåningen som är mitt nästa inomhusprojekt. Nu finns det i princip bara renoveringsgrejer kvar, dsv jobbkläder o material så som färg, penslar osv. Jag har införskaffat mig en liten del av de saker som ska få inreda rummet när jag målat väggarna och det känns faktiskt väldigt roligt att få arbeta lite igen med huset. 
 
Att sen veta att kaoset typ kommer försvinna när detta rum är klart känns såklart fantastiskt. Och när detta rum är klart har jag ett litet gatt i hallen på ovanvåningen som ska inredas till ett rum de också. Det är två roliga projekt på gång och det ger mig energi.
 
Jag kommer fortfarande så väl ihåg hur det kändes i vintras/våras när jag renoverade mitt sovrum, gästrum och hallen. Jag hade aldrig gjort något liknande förr och det gav så mycket energi att visa för mig själv att jag kan mer än jag tror. Det fanns gånger då jag inte hade rätt verktyg, men jag hittade lösningar av sånt jag hade tillgång till hemma. Så ja jag ser framemot att få klappa mig själv på axeln när ovanvåningen står helt klar.